ONS VERHAAL

2015 - het jaar waarin alles begon.

 

In de oeroude Gentse uitgangsbuurt, Klein Turkije openden we het eerste ideale café Mòris. Eentje waarmee we ons meteen thuisvoelden in de wereld van de horeca en hospitality. Wie Mòris kent weet wat we bedoelen. No-nonsense, all week long good vibes and drinks met een van de beste terrasjes in Gent centrum. 

Van drinken krijg je echter al snel zin om te dansen en dus openden we met Millie Vanillie dé danskelder van Gent. Vele dansbenen zullen beamen: ain’t no party like a Millie party! En Millie parties smaken altijd naar meer. 

Eenmaal we de smaak te pakken hadden kwam onze ambitie er als vanzelf: ieder jaar een nieuwe horecazaak openen in Gent. World, meet RAY, ons glazen huis waar we zowel café houden als een ruime waaier aan events kunnen hosten, van closet sales tot huwelijksrecepties. You name it, we zorgen ervoor dat het straalt.

En zo breidde onze familie van hospitality-telgen zich uit. Na RAY viel ons oog op een leegstaand pand in de buurt van de Ghelamco waar ooit het legendarische Chess Café was. We zagen meteen potentieel om onze horecapassies op één locatie een plek te geven: een restaurant met fantastisch terras aan de ene kant en een club/eventruimte aan de andere kant. ZwartWit was een feit.

Daarna gingen we weer de binnenstad in om met de oergezellige Eltòn de stationsbuurt mee op te waarderen. Vervolgens werden we met biercafé Dragòn - naast ons oudste kindje Mòris - werden we zowaar buren van onszelf. Wat was dat gezegde ook alweer van goeie buren of verre vrienden?

En kijk, we zouden MTM niet zijn mocht er geen volgend project op de agenda staan! Ergens achter het Gravensteen van Gent, ergens op de hoek van een straat. Daar ligt wat voor menig Gentenaren een kleine nostalgisch legende is. Eetkaffee De Lieve, een vaste waarde in het Gentse horeca landschap en binnenkort terug van weggeweest, in een nieuw jasje. 
 

Missie en Visie
maart 2015
mei 2015
januari 2018
januari 2019
oktober 2019
juli 2021
oktober 2023
Slider image
Slider image
Slider image
Slider image
Slider image
Slider image
Slider image