De voorgevel van Mòris en Dragòn in Klein Turkije, Gent

Onze missie

MTM staat voor het creëren van geluk binnen het kader van horeca en gastvrijheid. Samen streven we ernaar unieke en vernieuwende concepten uit te bouwen, waarbij we de nodige aandacht schenken aan plezier, service en kwaliteit en dit telkens op maat van de klant.

Onze visie

Bij MTM begrijpen we de noden van onze klanten. Kwaliteit staat daarbij op alle facetten centraal. Met een gedreven, gepassioneerd team boordevol onuitputtelijk enthousiasme streven we ernaar om telkens opnieuw mensen samen te brengen en onvergetelijke herinneringen te bezorgen.

We willen een bron van inspiratie zijn, een norm in de horecasector in Gent en ver daarbuiten. Met onze uitzonderlijke locaties, adembenemend interieur, uitgebreide kaarten en buitengewone samenwerkingen willen we jaar na jaar op elk vlak groeien en de verwachtingen van onze klanten blijven overtreffen. De uitdagingen en bedreigingen in onze sector schrikken ons niet af.

We zijn vastberaden om ons te onderscheiden door vast te houden aan de oorsprong van ons verhaal: drie vrienden die een café openden om de vreugde van ‘samenzijn met vrienden’ te vieren.

Contact